Sökresultat för Anders Levén...
Rensa filter?
Antalet vildsvin ökar explosionsartat i Sverige. Förmodligen kommer stammen som idag uppgår till cirka 30 000 individer att dubbleras under de närmaste åren. Vildsvin kan tillagas på en mängd olika sätt och här ger Ander Levén förslag på både oväntade kombinationer och spännande kryddningar. Sotad vildsvinsrygg i…
Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: kött och vilt Matlagning: särskilda råvaror
Våga laga mer vilt! Här finns ca 45 inspirerande recept på bland annat hjort, vildsvin och älg, både med traditionellt svenska smaker och spännande kryddor från andra delar av världen. Vad sägs om att testa Vilda Wallenbergare, älgköttbullar med pistagenötter, en modern bowl med nudlar och fasan eller en mauritisk…
Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: kött och vilt Matlagning: särskilda råvaror
Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio och pasta med långkokt vildsvin till en vegetarisk svampragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren Anders Levén älskar att laga mat med råvaror som lever och växer vilt i den svenska…
Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: kött och vilt Matlagning: särskilda råvaror
”Magnus Skoglöfs matfoton är välkomponerade, stilrena och skapar en fin känsla av matupplevelsen … Anders Levén lyfter det miljövänliga värdet i att äta vilt men framför allt hyllar han de goda smakerna och upplevelsen av jakt, matlagning och gemenskap.”
Betyg 5 av 5 (Briljant) Ur BTJ-häftet nr 18,…
Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Mat och dryck Matlagning: kött och vilt Matlagning: särskilda råvaror
Stoltheten och glädjen att laga till ett villebråd som man fällt själv är svårslagen. Kan man servera en spännande jakthistoria till är upplevelsen fulländad. Även om man inte jagar själv är råvarorna från skog och mark den bästa grunden för en bra måltid. Tack vare vårt karga klimat får vi en trög, kämpande utveckling…